pavelbahensky Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 (editace) Dobrý den, dnes jsme si s přítelkyní dovezli ojetou OIII 1.6 TDI 77kW s označením motoru CLHA. Vůz má najeto 187 600 km a je pravidelně servisovaný v autorizovaném servise Škoda. Po během několika pár ujetých kilometrech jsme zavítali k rodině a auto sem zde umyl, nastavil si vše podle svých představ a s vozem jsem se snažil seznámit. Netrvalo to tak dlouho a vůz jsem už nenastartoval. Naštěstí byl však po ruce rodinný příbuzný, který nám pomohl auto nastartovat přes kabely. Auto jsem nechal nastartované a poté jej vypl. Vše bylo v pořádku do té doby než jsem vyrazil zpět k domovu. První co nás zarazilo bylo výstraha na nefunkční EPC na maxidotu po nastartování. Poté jsme si všiml svítící kontrolky SYSTÉMU KONTROLY VÝFUKOVÝCH PLYNŮ. Při jízdě domů mělo auto i nižší výkon. Nyní je za parkované a po víkendu vůz objednávám do autorizovaného servisu. Chtěl bych se zeptat zda s tím má někdo podobné problémy nebo zkušenosti popřípadě na co se máme připravit a na kolik nás tahle sranda ještě vyjde? Vůz radši nechámáme kompletně zkontrolovat a necháme na něm udělat servis který je podle Škody až při 210 000 km. Předem Vám děkuji za Vaší odpověď. Přeji hezky zbytek dne. Pavel Editováno: 7. Duben 2019, autor: pavelbahensky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.