kubikula78 Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Ahoj všem, potřeboval bych poradit od zkušených:-) Měnil jsem na svojí Octavii 1,9 4x4 zadní tlumiče a pružiny. Tlumiče originál ze Škoda díly, pružiny Bilstein z téhož krámu. Vybráno dle OE čísla, který mi řekli v autorizáku. Mám podvozek se zvýšenou světlostí, PR číslo 2UB. Takže díly mám 100% správné. Podotýkám, že utaženo jak má být, v zátěži, nejsem nováček. Po namontování je rozměr "a", tudíž mezi lemem blatníku a středem kola 450 mm, obě strany naprosto stejně. Ovšem dle servisního manuálu má být 419 +- 10mm. Takže jsem o nějakých 20 mm výše od povoleného maxima. Nevíte někdo, čím to může být? Díky. Kuba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula78 Vloženo 16. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Tak asi vyřešeno. Přehlídnul jsem v DP, že musí být plná nádrž, já měřil těsně než se rozsvítila rezerva. S plnou nádrží mám 435 mm, má být max 429 mm.....6 milimetrů asi nemá cenu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.