TiOn Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Zdravím, Prošel jsem tu už vše ale nenašel jsem nic z mým problémem Jedná se o 3kodu Octavii Comvi 1.9 66KW a mám takový problém že při bržení mi jdou vybrace do celého auta. problém se objevil po výměně zadních bubnů a obložení ale vůbec netuším čím by to mohlo být, nechal jsem zadní brzdy vyměnit zvodu jelikož jsem myslel že byli třeba špatné z výroby ale problém přetrval. dělá to jen při jemnějším sešlápnutí, když prudšeji sešlápnu žádné vybrace nejsou cítit nemáte někdo nějakou radu? Vybrace jsou cítit když brzdím cca od 100km/hod ( přední kotouče a desky jsou nové) (jen malá poznámka když za jízdy zatáhnu lehce ruční brzdu tak se tyhle vybrace objevují.) Editováno: 18. Duben 2019, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Když to dělá při brzdění ruční brzdou, tak je dost jasné, že to jde od zadních brzd. Dal bych jim chvíli čas, jestli i to nesedne. A vibrace jsou s měkkým "i", jako vibrátor, to ví každá blondýna. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.