Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám O2 facelift s Columbusem a BT jednotkou 5N0-035-730-D při připojení Samsungu Galaxy S10+ a Spotify zobrazuje jen "Bluetooth-Audio", hraje ale nezobrazuje čas/název skladeb a nelze posouvat přes MF volant. Co je špatně? Díky.

u SD karty názvy skladeb fungují.

• 4 týdny později...

Bluetooth přenáší pouze zvuk a to ještě v mizerné kvalitě, takže nevidím důvod proč to používat. Stejně jako SD karta ti to logicky nikdy fungovat nebude, to ani nejde. Jak bys chtěl na volantu ovládat telefon? :-D

Ono si stačí uvědomit, že ten system (Columbus + BT jednotka) je vývojově někdy z roku 2012-3 max, takže ne, nepůjde to

• Autor

@Mildee Ale jde to, na předchozí O2 2012 mi to šlo. Název skladby na Columbusu a volantem šlo přepínat skladby dopředu/dozadu. Nicméně tam byla novější BT jednotka, takže je to tím...

• 4 roky později...

Mám ten istý problém O2 facelift mal som mobil xiaomi mi 11t pro skladby mi ukazovalo teraz som kúpil xiaomi redmi note 12 pro a tiež ukazuje iba bluetooth pripojenie 😌 už som snáď skúsil všetko ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.