LukinM26 Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 Zdravím, mám O2 facelift s Columbusem a BT jednotkou 5N0-035-730-D při připojení Samsungu Galaxy S10+ a Spotify zobrazuje jen "Bluetooth-Audio", hraje ale nezobrazuje čas/název skladeb a nelze posouvat přes MF volant. Co je špatně? Díky. u SD karty názvy skladeb fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildee Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Bluetooth přenáší pouze zvuk a to ještě v mizerné kvalitě, takže nevidím důvod proč to používat. Stejně jako SD karta ti to logicky nikdy fungovat nebude, to ani nejde. Jak bys chtěl na volantu ovládat telefon? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Ono si stačí uvědomit, že ten system (Columbus + BT jednotka) je vývojově někdy z roku 2012-3 max, takže ne, nepůjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukinM26 Vloženo 22. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 @Mildee Ale jde to, na předchozí O2 2012 mi to šlo. Název skladby na Columbusu a volantem šlo přepínat skladby dopředu/dozadu. Nicméně tam byla novější BT jednotka, takže je to tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tappp Vloženo 28. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2023 Mám ten istý problém O2 facelift mal som mobil xiaomi mi 11t pro skladby mi ukazovalo teraz som kúpil xiaomi redmi note 12 pro a tiež ukazuje iba bluetooth pripojenie 😌 už som snáď skúsil všetko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.