Publikováno Duben 27, 20196 r Zdravím, mám O2 facelift s Columbusem a BT jednotkou 5N0-035-730-D při připojení Samsungu Galaxy S10+ a Spotify zobrazuje jen "Bluetooth-Audio", hraje ale nezobrazuje čas/název skladeb a nelze posouvat přes MF volant. Co je špatně? Díky. u SD karty názvy skladeb fungují.
Květen 20, 20196 r Bluetooth přenáší pouze zvuk a to ještě v mizerné kvalitě, takže nevidím důvod proč to používat. Stejně jako SD karta ti to logicky nikdy fungovat nebude, to ani nejde. Jak bys chtěl na volantu ovládat telefon? :-D
Květen 20, 20196 r Ono si stačí uvědomit, že ten system (Columbus + BT jednotka) je vývojově někdy z roku 2012-3 max, takže ne, nepůjde to
Květen 22, 20196 r Autor @Mildee Ale jde to, na předchozí O2 2012 mi to šlo. Název skladby na Columbusu a volantem šlo přepínat skladby dopředu/dozadu. Nicméně tam byla novější BT jednotka, takže je to tím...
Červenec 28, 20232 r Mám ten istý problém O2 facelift mal som mobil xiaomi mi 11t pro skladby mi ukazovalo teraz som kúpil xiaomi redmi note 12 pro a tiež ukazuje iba bluetooth pripojenie 😌 už som snáď skúsil všetko ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.