Jiří D Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Dobrý den, ztrácí se olej někde v motoru nebo jde přes turbo. Dolejvám 0.5 l/400 km a jde mi z výfuku dým světlejší barvy (do běla-šedivej). Nárazník u výfuku černý nemám. Když jsem nechal turbo vyčistit kvůli regulaci, bylo mi řečeno, že z hadic olej žádnej nevytekl a hadice jsou běžně znečištěné. Nesetkal jste se s tím už někdo? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 (editace) zkus udělat výměnu oleje s proplachem (BG EPR), pokud to nepomůže, tak vyměnit PCV :) EDIT: 1.25L / 1000km už je fakt dost, to bych udělal asi obojí, a pokud to nepomůže, tak s tím nejezdil dokud to nevyřeším (vůle v turbu?), nebo ti může taky shořet auto. Editováno: 2. Květen 2019, autor: marek16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří D Vloženo 2. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Díky za odpověď, pokusím se to vyřešit co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.