petrenka Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Měl bych dotaz, jak moc se změní sporeba při přechodu z pneumatik 195x65x15 na 205x55x16 ? díky mám 1.6MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nezmeni sa .... Aspon ja som ju nezbadal, skor mi klesla .Mam vsak rocne auto, cize to moze byt aj zabehom. Kazdopadne je tam minimalny skoro nemeratelny rozdiel. A lepsie jazdne vlastnosti na 16" je oproti 15" dost znacne citit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nezmeni sa .... Aspon ja som ju nezbadal, skor mi klesla .Mam vsak rocne auto, cize to moze byt aj zabehom. Kazdopadne je tam minimalny skoro nemeratelny rozdiel. A lepsie jazdne vlastnosti na 16" je oproti 15" dost znacne citit. Kolik máš najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 spotreba se zmeni, ale ty to vubec nepoznas. ale nerozumim tomu, proc chces ty 15ky menit za 16ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 změní se valivej odpor, takže i spotřeba, ovšem nepatrně. Já to třeba při přechodu 225 v létě na 205 v zimě pozoruju výraznějc, ale je to i tím, že v zimě jezdím opatrněji. Jinak ale hledat v tom nějakej ekonomickej přínos je dost absurdní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 spotreba se zmeni, ale ty to vubec nepoznas.ale nerozumim tomu, proc chces ty 15ky menit za 16ky? Protože 15" mám plechové-ty bych nechal na zimu a na jaro 16" hliníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 spotreba se zmeni, ale ty to vubec nepoznas.ale nerozumim tomu, proc chces ty 15ky menit za 16ky? Protože 15" mám plechové-ty bych nechal na zimu a na jaro 16" hliníky Vetsina lidi, tedy vcetne mne maji 16" nebo 17" kvuli "vizazi", pul deci nafty na vic na 100 kilaku, vic v tom nehledej. Ciste teoreticky, mozna budu 16" Siriusy na jare menit za 17" RS, takze se treba domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 presne o to mi slo, jestlize nekdo meni 15ky za 16ky kvuli estetickymu prinosu, prijde mi trosku out, resit spotrebu. proste, kdyz je chces, kup je. Hany: doporucuju 18ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 presne o to mi slo, jestlize nekdo meni 15ky za 16ky kvuli estetickymu prinosu, prijde mi trosku out, resit spotrebu. proste, kdyz je chces, kup je.Hany: doporucuju 18ky To aby se člověk tady bál zeptat ! Chtěl jsem znát názor na tu spotřebu, toť vše oč jsem vás všechny požádal. Jestli je něco out, tak by nebylo špatné to sepsat, abychom se tomu pak vyhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Petrenko - klidek, on ti napsal, ze proste lita kola si kupujes protoze to auto na nich lepe vypada. Vim to moc dobre, ted jsem vymenil lita kola za zimni plechy a je to des a hruza, auticko mne prijde, ze je o polovinu levnejsi, nez jsem za nej dal . Ta spotreba vyleze jen tak o ten decak na stovku a ty kola jsou super. Koukni sem na Lukovu krasku a asi budes taky chtit 18" RS : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12894&st=100 H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 presne o to mi slo, jestlize nekdo meni 15ky za 16ky kvuli estetickymu prinosu, prijde mi trosku out, resit spotrebu. proste, kdyz je chces, kup je.Hany: doporucuju 18ky Luku dik, ale ja jsem zbabelec a ta 4x4 ma v technicaku max 17" a nechci tahat pojistovnu za ocas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Petrenko - klidek, on ti napsal, ze proste lita kola si kupujes protoze to auto na nich lepe vypada. Vim to moc dobre, ted jsem vymenil lita kola za zimni plechy a je to des a hruza, auticko mne prijde, ze je o polovinu levnejsi, nez jsem za nej dal . Ta spotreba vyleze jen tak o ten decak na stovku a ty kola jsou super.Koukni sem na Lukovu krasku a asi budes taky chtit 18" RS : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12894&st=100 H. V poho, prostě jen zjišťuju vše kolem toho. Nic se nezmění ikdyby spotřeba byla 0,7l, ale jen mě to napadlo. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ja se te v zadnym pripade nechtel nijak dotknout, jestli sis to vylozil, tak jsem to spatne napsal. ale proste, kola delaj auto, na spotrebu prd, je to neznatelny Hany: aha, ja si nevsim, ze mas 4x4. jinak ted mi pojistovna bude proplacet havarijku a pohoda i s 18kama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ja se te v zadnym pripade nechtel nijak dotknout, jestli sis to vylozil, tak jsem to spatne napsal.ale proste, kola delaj auto, na spotrebu prd, je to neznatelny Hany: aha, ja si nevsim, ze mas 4x4. jinak ted mi pojistovna bude proplacet havarijku a pohoda i s 18kama jediné, tak zatím chybí na 16" tak finance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Spotreba veľmi záleží aj na dezéne pneumatiky, ale múdre knihy hovoria, že čo cm šírky pneumatiky, to 0,1 L/100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jediné, tak zatím chybí na 16" tak finance Pokud nepotrebujes papir do firmy a si ochotny si chvili pockat, tak sleduju bazar a obcas kluci prodavaji fakt pekny kousky. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 rozhodne se spotreba nezmeni a jestli malinko tak to ani nepoznas...ja jsem presne takovou zmenu udelal a naprosto bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.