MartinGelnar Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 Ahoj, da se "jednoduse" vystredit sloupek rizeni? na leve strane skoro prileha, na prave je cca 1cm dira.. ve vysledku je volant citelne vlevo a clovek sedi nakrivo... Diky za rady Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Nafoť. Jak máš staré auto? U superba I šlo trochu po povolení šroubu pod volantem pohybovat trochu do stran, ale jak je to u OIII nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinGelnar Vloženo 5. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Je to necely rok stara FL ambiente, dilenskou jsem prosel a nic me z toho nenapadlo... Nafotit zkusim pres tyden, ale moc z toho asi videt nepujde... kryty sloupku jsou posunuty do leva no... Jeste jsem s tim nebyl ve skodovce, chtel jsem vedet co to obnasi, jestli to zvladnu sam s laskou :-) nebo to necham skodovce :-) Diky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinGelnar Vloženo 6. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Tak jsem byl ve skodovce, rikaji ze se sloupkem se neda hnout, jedine s celou palubovkou, ktera je tudiz usazena vice vpravo. Do toho se mi nechce jit, budu si muset zvyknout no :-(... Jeste zkusim jinou skodovku :-) ... nicmene i posunuti palubovky nevyresi volant vuci sedadlu... Rovnez tvrdili, ze nastaveni volantu - jeho sklon - ma vliv na jeho mirne pootoceni (jakoby rozladenou geometrii)... Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.