Mikos Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Zdravím, předem se omlouvám pokud už to tady je. Jdu rovnou k věci, dnes jsem si všiml divného chrasticiho zvuku jako by kov o kov v motorové části,dělá to za studena i za tepla.Zkusim ten zvuk nahrát a vložit sem, snad mi někdo pořadí, jedná se o Octavie II 2005 1.9 tdi 77kw. Myslím si, že je to dvouhmota nebo volnoběžka může mi někdo poradit jak se projevuje dvouhmota? Děkuji moc za každou odpověď PS jsem amatér.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ahoj, přijde mi to jako rozvody, ale jsou zde fundovanější borci. Kdysi jsem řešil podobný problém na BMW, nejdříve se měnila vodní pumpa, pak napínák s kladkou a nakonec to dělal alternátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikos Vloženo 28. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ahoj, dík za radu, ale rozvody jsou nové mají 5-6 tisíc.Dneska jsem na to přišel je to volnoběžka, dneska mi upadla?jen jsem slyšel ránu a svítila na budíku baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Choseu Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Je to krásně vidět,podívej se pořádně jak tam chodí,sem a tam, ta volnoběžka na alternátoru.Vyměňit volnoběžku,popř.drážkový řemen a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikos Vloženo 29. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Ok, příští pondělí mi to v servise udělají tak jsem zvědav.. Jinak dík, za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.