Oj1337 Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Dobrý den, Stala se mi klasická nehoda, ruplo/vypadlo vnější lanko ve spolujezdcovích dveřích, sundal jsem tedy tapec a potřebuju vyndat ven centrál, akorát mi nesedí žadný torx, zkoušel jsem torx 40, ten je o malinko menší než bych potřeboval, 45 je pak už velkej, nebo se nejedná o torx? Je to totiž hodně nestandartní velikost, ale koukal jsem na všechny dveře a jsou osazeny úplně stejným typek šroubů, čím jste toto sundavali vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oj1337 Vloženo 2. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Asi jsem zjistil o co se jedná, měl by to být tisícihran XZN, nevíte někdo jakou velikost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lososino Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Tisíchran M8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.