byxick Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 (editace) Zdravím, dneska ráno jsem se marně snažil nastartovat auto. Čtyři dny jsem s ním nejel. Změřil jsem baterii - multimetr ukazoval 6V. Baterii jsem dobil na 12,6V a začal jsem pátrat, proč se mi vybila. Měřil jsem odběr proudu. Jakmile zhasnul maxidot, tak multimetr ukazoval 0,48A. Vyjmul jsem všechny pojistky a multimetr se zhaslým maxidotem ukazoval 0,38A. Na internetu jsem dohledal, že v tomto stavu by měl být odběr do 0,1A. Kde hledat problém, když pojistky nenapověděly? Ještě doplnění: včera v 11 večer jsem odpojoval nabíječku - naměřeno 12,67v a dnes ráno v 7 naměřeno 12,29v. Editováno: 27. Červen 2019, autor: byxick doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 Ještě jsou pojistky na baterce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.