HrnecPajel Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Ahojte, koupil jsem si Octavii 3 a až pozdě jsem zjistil, že u zadní řady nejde sklopit podsedák, ale pokud chci vytvořit rovnou plochu, musím ho natvrdo vyndat. To vytahování a nasazování zpět je docela opruz. Je nějaká možnost vyměnit tu pevnou řadu, za vyklápěcí? Měl jsem to tak na předchozím autě, Octavia 2 a tak nějak jsem to bral za samozřejmost. Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Bohuzial, tu je system iny a neviem o tom, aby existovala nejaka moznost, ako by si chcel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HrnecPajel Vloženo 30. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 Aha, pardon, jsem na fóru amater. Jo, přesně tak na občasné přespání. Pohledam tedy ve starších příspěvcích. Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.