Zoubek97 Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Zdravím, mám takovou nemilou věc. Potřeboval bych vědět, jak mám vyměnit přední RS znak na Škoda Octavia II před faceliftem. Někdo zřejmě se ho snažil urvat a "rozpůlil" ho. Ten zbytek ale drží moc pevně. Jak je to přidělané? A hlavně, jak ho sakra sundat. Nerad bych urval tu přední mřížku. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Neurves, je tam jen nalepeny. Pokud chceš podeber ho vlascem u mřížky. Jsem to měnil pak novej na mamuta a bylo. 5 let držel a pak jsem to prodal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoubek97 Vloženo 22. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Dobře, děkuju. Úplně se bojím trošku zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Neboj, když budeš páčit, tak dolů nebo nahoru, ne do stran. Pokud by se ti to nezdálo tak ten vlasec je jistota. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.