Petr2212 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Tak a jedeme dál v drobných reklamacích - nejen že vypadávají krytky isofixu (a přál bych Vám vidět tu snahu hned 2 techniků jak se je snažily narvat na místo), ale hlavně ten fakt, že prostřední sedák v pravé přední části nedrží u podlahy. Úplně normálně jej v pravé straně zvedu téměř do výše druhých sedaček a ani snaha o nějaké "zatlačení či uzamknutí" nefunguje - tak že řešíme reklamaci :-) :-) Jak už jsem psal, tak přední sedačka u řidiče "poposkakuje" na šroubovici pří odsouvání sedačky dozadu či dopředu ( v určitém místě) tak uvidíme jak se k tomu postaví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Krytky isofixu mi taky vypadávají, už jednou mi měnili všechny části-krytky samotné a ty plasty umístěné v sedadle-tam je ten problém a na jednom sedadle to stále nedrží. Navíc teď používám autosedačku s isofix základnou a štve mě to čím dál víc, že to tam nedrží (plasty v sedadle). Za 3.týdny jsem objednán do servisu (výměna rámu sedačky spolujezdce) tak to budu znovu reklamovat. Jaké máte sedačky? Já alcantara/kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 28. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Alcantra/ kůže u sportline ta sportovní sedadla. Co mě taky štve je fakt, jak se sedačka u řidiče rozsedla :-( :-( a dře o středový tunel : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.