Hori Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Ahoj, Octavia 1.9 tdi 2007 BXE Chtel bych poprosit o pomoc. Dnes jsem vymenil multifunkcni volant i s podvolantovou ridici jednotkou. Vse jsem zapojil, dal zpet dohromady, pres VCDS udelal zakladni nastaveni, kontrolky zhasly, vse jede jak ma az na jeden problem. Pri stlaceni klaksonu na volantu auto netroubi ale pri zmacknuti smerove packy (dolu a nahoru) auto troubi. Muzetr mi prosim nekdo poradit jak tuto vec prekodovat nazpet? Pred vymenou volantu vse fungovalo jak ma. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 tak to je slušný tunning, ale moc bych se divil, kdyby to bylo kodováním. Spíš tipuju na zapojení, resp. podvolantovku. Určitě dej vědět, až to někdy vyřešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 31. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Mozna staci prepinovat podvolantovka? Ale to by bylo divne preci. Nicmene jsem menil volant pres fl za pred fl a podolantovku mam 1K0 953 549 BG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.