Tomas Ondriska Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 Ahojte, najde sa tu niekto kto dokáže dodatočne doinštalovať CarPlay? Ide o rádio colombus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 ? CarPlay je predinstalovana funkcionalita Apple telefonu. Jestli mas na mysli, aby se ti navigace zobrazovala na infotainmentu, tak potrebujes Smartlink. Vice zde: https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartlink-000054830ax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Ondriska Vloženo 14. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Hej ospravedlňujem sa, máš pravdu. No ja by som práve potreboval doinštalovať do radia funkciu Smartlink. Takú možnosť tam vôbec nemám, tak ta licencia by mi bola na nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 (editace) Ak tam nič nemáš, jediné riešenie bude asi výmena celého rádia. Dodatočne aktivovať túto funkciu vedia jedine v autorizáku, čiže sa tam zastav, nech ti to preveria cez tvoj VIN kód. Prípadne skús kontaktovať bratislavský Autofilas, možno ti dajú nejaké možnosti: https://www.facebook.com/AutoFilas/ Editováno: 14. Srpen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Ondriska Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 AutoFilas som už kontaktoval a tam povedali že to vedia urobiť. No len majú strašne veľa roboty. A ešte mi nedali ani termín. Budúci týždeň idem na dlhšiu cestu a chcel som to využiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fedkor Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Lze tu funkci doinstalovat do MIB2? Mám O3 výroba leden 2015. Bohužel MIB2,5 přišlo až od září, kde je to v základu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.