pospa217 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Zdravím, je problém, když zaměním bezpečnostní pásy 6Y0 857 701 A za 6Y0 857 702 A ? Mám airbagy v sedačkách, podle skoda dílu by měly být oboje s předpínačem, ale jedny mají omezovač síly a druhé ne. Je mezi nimi ještě nějaký rozdíl nebo je můžu zaměnit? Jde nějak třeba podle VIN vyčíst které přesně mají v autě být? Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 701 A je pre lavu stranu a 702 A je pre pravu stranu...iba tak mimo misu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa217 Vloženo 14. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Aha sakra! Tak to jsem ze sebe udělal velkýho blbce????každopádně díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubka T Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Ahojte. Prosím Vás pomohol by mi niekto ohľadom výmeny bezpečnostných pásov na škoda fabii 1.2 HTP. Nerada by som kupovala fungel nové, preto pozerám použité z rozpredávaných vozidiel... No nie som si istá, či by mi pasovali aj iné pásy napr. z 1.4 alebo trebarz z octavii...? Vedel by mi prosím niekto poradiť? Za všetky rady vopred veľmi pekne ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.