Ivo Pinkava Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Mám prosbu chtěl jsem si na palibní desku nalepit magnetický držák na mobil. Odmasil jsem Isopropylalkoholem, ale bohužel oboustraná páska nedrží. Poradíte čím lepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 misto trvaleho poskozeni palubni desky bych doporucil podivat se na Brodit ProClip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Pinkava Vloženo 24. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Nakonec jsem vyřešil BroditemProClip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 V 24. 9. 2019 na 20:23, Ivo Pinkava napsal: Nakonec jsem vyřešil BroditemProClip Ahoj, jak jsi s Brodit ProClipem spokojený? Sedí to pevně? Rád bych na to přidělal stojan na telefon a řeším aby se to nějak netřáslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2020 Ty Brodity používám už hodně let zpátky a drží to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.