TheVonix32 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Dobrý den, v nedávné době jsem si koupil superba 2.8 v6, vše v pořádku, ale včera mi po natankování auto 3x cuklo a rozsvítila se kontrolka ESP (což bych zase až tak neřešil) ale návazně na to, se za 3 minuty rožl motor. Auto jelo normálně, možná v nižšich otáčkách divně reagovalo na plyn ale nic závratnýho. Bohužel na křižovatce když jsem si vyřadil (manual) tak to zdechlo a není si to schopný udržet volnoběh, takže to zdechá a nebo to lítá mezi 300-1500. zjistil jsem, že když manipuluju s těmahle podtlakovýma hadičkama volnoběh se ustálí jakmile to je odpojený, když to připojím zdechá to, ale zase jen když to je zahřátý. A tyhle 2 ventily jsem měl od koupě odpojený, nemůže to být nějak společný? foto zde https://photos.app.goo.gl/MzWetxkZ8EhXiMnu6 předem děkuju za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.