Milanskoda Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Ahojte, Poslední dva dny mám problém, že se spojení přes smart link nechce vytvořit a píše to různé hlášky. Přehrávání hudby při výběru zdroje USB funguje - čili kabel je v pohodě. Telefon má aktuální systém. Viz přiložené obrázky. Včera se to samo od sebe rozjelo po pár hodinách. DNes zatím nic. Kabel je originální. Jediné co mě napadá je aktualizace systému v autě, ale to se mi nezdá, že by to najednou přestalo fingovat. Zkoušel jsem v autě i tovární reset smart linku, ale nepomohlo. Ještě přiložím i druhý dotaz. Tento týden jdu na výměnu oleje a auto je v záruce a proto tento problém chci nahlásit do AS, ale chci se poptat i zde. Na volantu mi přestalo fungovat (funguje jen občas) pravý scrolovací váleček. Má s tím někdo zkušenost a vyměnili celý volant nebo pouze poladili stávající? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 j, tohle se mi dělo , ovšem na Androidu v režimu Android Auto. Měl jsme totiž zaškrtnuto, že chci připojovat jen k tomuto konkrétnímu vozu. Aktualizace AA mi ovšem smazala nastavení - sprárovaný vůz, ale volba, něpřipojovat k jiným vozidlů, byla dál zašrtnutá. Resetoval jsem SmartLink, restartoval telefon a nic nepomáhalo. Pak jsem procházel menu a ... našel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanskoda Vloženo 18. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2019 A v menu v autě nebo v mobilu? a nepmatauješ si prosím, kde ta možnost byla přesněji? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 v menu Android Auta. Ovšem, jak je to v CarPlay - netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 A neskusil si iny kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanskoda Vloženo 24. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Ano, mám originály a tím to nebylo. Teď to delší dobu funguje, tak uvidím. Každopádně k volantu - servis vše bez problémů vyřeší výměnou - jen čekám, co vše vymění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanskoda Vloženo 7. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Tak bohužel po delší době zase zazlobilo...jenže bohužel je to nepravidelné, nevím, zda toto v servise budou nějak řešit? Nemáte někdo zkušenost nebo nápad? Zlobí to vždy tehdy, když jsem na parkovišti s velkým počtem autem - nevím, zda to má vliv, ale toto sjem zatím odpozoroval. Za nápady budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Resil jsem obdobny problem. Pomahal mi restart inforainmentu (podrzis na cca 10 vterin tlacitko zapinani radia ). Ale delo se to pomerne casto. Kazda 3-4 jizda. Behem pravidelne kontroly jsem se o tom problemu zminil, provedli update FW/SW radia a problem se vyresil. Pri predani vozu mi sice bylo receno, ze se zavada neprojevila a ze pravdepodobna pricina je kabel (nebyl original, ale mel certifikaci Apple). Byl jsem docela nastvany. Ale po usednuti do auta jsem si v infotainmentu vsiml zmen v menu a problem ustal. Predpoklada tedy ze k update doslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Dost často nejsou original kabely dost dobré. Stojí za to si pořídit trošku tlustší byť neoriginální kabel. Každopádně ideálně s délkou 0,5m a méně. Samozřejmě netvrdím, že je kabel vždycky hlavní příčina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eec Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Da sa prosim do môjho radia bolero nahrat smart link alebo mirror link vobec to nemam v ponuke mam O3 12/2013 radio bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Bohužel nedá. Smartlink je až od konce roku 2015, jestli ne samotný prosinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Smartlink je v okravke od modeloveho roku 2016.Mam auto vyrobene posledny tyden v cervenci 2015 -modelovy rok 2016 - a uz to tam mam. Funguje brz problemovOdesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.