Publikováno Září 16, 20195 r Ahojte, Poslední dva dny mám problém, že se spojení přes smart link nechce vytvořit a píše to různé hlášky. Přehrávání hudby při výběru zdroje USB funguje - čili kabel je v pohodě. Telefon má aktuální systém. Viz přiložené obrázky. Včera se to samo od sebe rozjelo po pár hodinách. DNes zatím nic. Kabel je originální. Jediné co mě napadá je aktualizace systému v autě, ale to se mi nezdá, že by to najednou přestalo fingovat. Zkoušel jsem v autě i tovární reset smart linku, ale nepomohlo. Ještě přiložím i druhý dotaz. Tento týden jdu na výměnu oleje a auto je v záruce a proto tento problém chci nahlásit do AS, ale chci se poptat i zde. Na volantu mi přestalo fungovat (funguje jen občas) pravý scrolovací váleček. Má s tím někdo zkušenost a vyměnili celý volant nebo pouze poladili stávající? Děkuji
Září 17, 20195 r j, tohle se mi dělo , ovšem na Androidu v režimu Android Auto. Měl jsme totiž zaškrtnuto, že chci připojovat jen k tomuto konkrétnímu vozu. Aktualizace AA mi ovšem smazala nastavení - sprárovaný vůz, ale volba, něpřipojovat k jiným vozidlů, byla dál zašrtnutá. Resetoval jsem SmartLink, restartoval telefon a nic nepomáhalo. Pak jsem procházel menu a ... našel :-)
Září 18, 20195 r Autor A v menu v autě nebo v mobilu? a nepmatauješ si prosím, kde ta možnost byla přesněji? Děkuji
Září 24, 20195 r Autor Ano, mám originály a tím to nebylo. Teď to delší dobu funguje, tak uvidím. Každopádně k volantu - servis vše bez problémů vyřeší výměnou - jen čekám, co vše vymění.
Listopad 7, 20195 r Autor Tak bohužel po delší době zase zazlobilo...jenže bohužel je to nepravidelné, nevím, zda toto v servise budou nějak řešit? Nemáte někdo zkušenost nebo nápad? Zlobí to vždy tehdy, když jsem na parkovišti s velkým počtem autem - nevím, zda to má vliv, ale toto sjem zatím odpozoroval. Za nápady budu rád.
Listopad 8, 20195 r Resil jsem obdobny problem. Pomahal mi restart inforainmentu (podrzis na cca 10 vterin tlacitko zapinani radia ). Ale delo se to pomerne casto. Kazda 3-4 jizda. Behem pravidelne kontroly jsem se o tom problemu zminil, provedli update FW/SW radia a problem se vyresil. Pri predani vozu mi sice bylo receno, ze se zavada neprojevila a ze pravdepodobna pricina je kabel (nebyl original, ale mel certifikaci Apple). Byl jsem docela nastvany. Ale po usednuti do auta jsem si v infotainmentu vsiml zmen v menu a problem ustal. Predpoklada tedy ze k update doslo.
Listopad 8, 20195 r Dost často nejsou original kabely dost dobré. Stojí za to si pořídit trošku tlustší byť neoriginální kabel. Každopádně ideálně s délkou 0,5m a méně. Samozřejmě netvrdím, že je kabel vždycky hlavní příčina.
Květen 11, 20205 r Da sa prosim do môjho radia bolero nahrat smart link alebo mirror link vobec to nemam v ponuke mam O3 12/2013 radio bolero
Květen 16, 20205 r Smartlink je v okravke od modeloveho roku 2016.Mam auto vyrobene posledny tyden v cervenci 2015 -modelovy rok 2016 - a uz to tam mam. Funguje brz problemovOdesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.