Roman.dj1 Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 Zdravím, nějak mi přestalo fungovat přepínání zobrazení mapy Amundsen vr. Virtual cockpit. Pokud přepnu zobrazení mapy z Amundsen na virtual cockpit, tak mapa se přepne, ale na virtual cockpit se nezobarzí. Nemá někdo podobný problém? Popřípadně co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 A nefunguje toto az u Columbusa?Mam dojem,ze Amundsen toto nezvlada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 21. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 U Columbus se po přepnutí mapy, mapa zobrazí současně jak na Columbus tak na cockpit. U Amundsen se po přepnutí mapy, mapa zobrazí pouze na cockpit. Mě to fungovalo, bez problému, ale poslední týden to začlo nějak haprovat (jednou se to přepnulo, podruhé zase ne) a teď už to nejde vůbec. Mapa se přepne tak, že na Amundsen mapa zmizí, ale vidím ty ostatní informace (dodatečné okno, čtení značek, apod.) a na cockpit je pouze černé okno, kde vidím měřítko mapy, apod, ale mapu samotnou ne. Nebo jestli mám něco špatně nastavené, nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 to vypadá na reklamaci, asi nic jiného nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Vyskusaj toto: podrz tlacitko vypnutia tak dlho, az sa na displaji znova objavi logo Skoda... mne to pomaha. Zrada bude asi v nedostatocnej operacnej pamati hadrware navigacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 21. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Dnes vyzkouším a dám vědět. Zatím díky moc... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 21. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Tak bohužel restart také nepomohl. Takže reklamace :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 ako posledne by som odpojil na 10-15min autobateriu....ak nepomoze, tak servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero182 Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 To uz budes mat lepsie resetovat Amundsen do tovarenskeho nastavenia cez menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 22. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Tak dnes při cestě do práce vče fungovalo správně. Co jsem, ale subjektivně pozoroval, tak se Amundsen spustil nějak "rychle", žádné přesípací hodiny, žádné čekání na navigační data se načítají, apod. Zkusím se na to více zaměřit a uvidím. Myslím, že podobné spouštění Amundsen se zde na fóru někde řeší.... osobně to vidím to na nějakou SW chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 28. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Takže další poznatek, jakmile někdo sedí na sedadle spolujezdce, tak se mapa nepřepne. Resp. přepne, ale na virtual cockpit se nic nezobrazí (černo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Karoq Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Zdravím mám Š Karoq 2,0 TDI Styl a nedaří se mi dostat z digitálního panelu navigaci a dostat tam data o spotřebě, když jsem auto koupil tak se tam zobrazovala poradí někdo jak to udělat auto je 20 dnů staré děkuji Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Na pravé straně volantu je rolovací kolečko a na pravo od něj je přepínač zobrazení, tak ho zmačkni a kolečkem naroluj na informace o autě nebo tak nějak, tím si to přepneš na to co potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Karoq Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Super funguje to, velice děkuji Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.