Host aka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tak jsem zjistil, že mám ve světlometu totálně zežvejkaný ten mechanismus na naklápění paraboly světlometu. Jak je ten horní otáčecí šestihran i to ozubené kolečko, které pohání. Absolutně netuším, jak je to možné, všiml jsem si toho tak, že to vůbec nereagovalo na otáčení, tak jsem sundal deklík toho mechanismu a zaplakal jsem.... Nechá se to ozubené kolečko a ten protikus, pomocí kterého se to z vnějšku lampy šteluje, sehnat samostatně???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 hmm, tak to je mi te lito, kdyz je sezvejkany to kolecko zvenku, jakoze mi to dementi na jednom svetle taky vojebali, tak se da jeste vrazit do toho kolecka plochej sroubovak a tocit s tim, ale ze by nekdo vykurvil i ten protikus, to musel bejt teda opravdu mistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 hmm, tak to je mi te lito, kdyz je sezvejkany to kolecko zvenku, jakoze mi to dementi na jednom svetle taky vojebali, tak se da jeste vrazit do toho kolecka plochej sroubovak a tocit s tim, ale ze by nekdo vykurvil i ten protikus, to musel bejt teda opravdu mistr Ahoj dane jenže on má asi dojebanej i ten vnitřek jak popisuje pan mistr....u tebe to bylo jen venku a to jsem to pořešil opravením chladičovky vždyt viš... a pro AKU sehnat vrak světla samostatně to ve škodovce asi nekoupíš.....(zřejmě někdo točil nesprávně a očecal to?????) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 budu pasovať aj z fabi tie veci? mam jedny nepotrebne a dobrymi štelovatkami a v piatok idem do prahy tak by som ti mohol doniesť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 chteto byto porovnat jestli to nepasuje s něčím ale moc tomu šanci nedávám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Samotný obal koupíš č.d. 1U1941031/2 cena asi 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.