Rasto S Vloženo 31. Říjen 2019 Vloženo 31. Říjen 2019 (editace) Pozdravujem. Mam prosbu ci sa nahodou niekto nestretol s podobnym problemom ako ja. Mam RS 3 2.0TDI 135KW a stavaju sa mi dost divne veci. Ked teda neriesim dlhy start tak sa mi z nicoho nic pustia o polnoci ventilatory chladica na plne pecky a idu a idu a idu. Ked auto dialkovym odomknem tak sa to vypne a ked ho znova zamknem tak sa znova zapnu. To sa opakuje tak 3 krat a potom radsej auto ani nezamknem. Autoradio (columbus) si samo prepina radio stanice samo od seba,zamrzne dotykovy displej,sem tam to po mne pyta uzivatelsky kod a podobne. Ma niekto podobny problem ?? Ale inak super auto :-) . Neda mi spat. A diagnostika samozrejme bez chyb. Editováno: 1. Listopad 2019, autor: Rasto S Doplnenie Citovat
vrbis 8543 Vloženo 3. Listopad 2019 Vloženo 3. Listopad 2019 (editace) Ahoj.Nechci zakládat nové téma.Mám podobný problém,jen na 1.4 tsi r.v. 2014 a 98000km.Poslední dobou se spíná ventilátor velmi často i v tomto chladném počasí.Dnes dokonce sepnul ihned po nastartování studeného motoru a vypnul až chvilku po vypnutí motoru.Dokáže někdo poradit??Děkuji Martin Editováno: 3. Listopad 2019, autor: vrbis 8543 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.