adamo23 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 (editace) Ahojte! Kedze rollujem tie forka dlhsie nic podobne som si este nevsimol a tak sa chcem opytat ci s tym niekto nemate skusenost jedna sa o octaviu 2 2.0tdi rs (cega) 125kw v chipe (9/2009 dsg) podla diagnostik a servisu nic nieje zavada- piska turbo (vstreky,tlak turba a vsetko podobne je ok) Chyba: pri pomalom pridavani plynu - je jedno ci je auto teple alebo studene) dymi na husto na modro (skusane aditiva do nafty aj podmienky pre regeneraciu dpf boli - jazdim aj dialnice) (no pri zosliapnuti plynu agresivnejsie nieje naznak po ziadnom dyme) a enormny narast spotreby - podla palubaku spotreba ok - realne na celu nadrz v octavii urobim 500-600km olej podotykam,auto nezerie a vykon je bez straty. neviete mi prosim poradit co to moze byt? nemate s tym niekto skusenosti? v priebehu dalsieho tyzdna ide do ineho servisu - mam podozrenie na nefunkcne cidla tak nech to pozru. Editováno: 1. Listopad 2019, autor: adamo23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajkpark Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Máš už opraveno? Případně co si na tom dělal dále? ... Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOVOZAUTBILOVEC Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Mám stejné problémy s mým cbbb, bádal jsem po tom dlouho, přehrával soft na původni, egr off u chipu, nic nepomohlo, vsechny hodnoty ve vagu ok, dpf hodnoty ok, zkoušel jsem i nějaké pěny na pročištění, nic nepomohlo. Na vině z 99% zasviněný kat u dpf. Co nevidět ho pošlu na vyčištění, ať už mám klid. Spotřeba dle pc super, podle tankování ale o litr vyžší. Toť má zkušenost, třeba někomu pomůže:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.