pan_zelva Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Ahoj všem, před časem jsem byl se svou O3 na technické. Vše bylo v pořádku až na dle technika velice závažnou závadu. A tou je prasklý papírový identifikační štítek ve dveřích spolujezdce. Tak jsem tedy nelenil a vyrazil do Škoda Auto, kde se mě podlomila kolena. Samolepku údajně lze objednat, ale za 1700Kč, což jsem samozřejmě odmítl. A proto má otázka zní, nevíte někdo o levnější variantě? Děkuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_zelva Vloženo 7. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Jde o to, zda-li je to takto legální. A nebo se na to vykašlat... Editováno: 8. Listopad 2019, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.