Sushi Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Zdravím, jak jste na tom se rzí na zadní nápravě? Co se týče stáří a nájezdu? Mám O3 2015 s vlečenou nápravou, ježděnou necelé 4 roky (nájezd 170 tis km), a při přípravě auta na zimu mě nepěkně překvapila rez po celé zadní nápravě... Nejhorší místa viz fotky. Svary a hrany. Bohužel jsem čerstvý majitel, sám bych se tomu snažil předejít. Nemá někdo zkušenosti se zbavováním rzi z naší zadní nápravy? Nějaké tipy by byly super :-) Ptám se, než na to vletím s kartáčem, odrezovačem a základovkou :-) Editováno: 7. Listopad 2019, autor: Sushi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 to je furt dokola - nech to být: je to normální, ničemu to nevadí a nic s tím stejně neuděláš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sushi Vloženo 7. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Jestli se to tu řeší furt dokola, tak já jsem podobné téma pro OIII nenašel. Pak prosím o sloučení, nebo smazání. Pokud myslíš, že žádná oprava tomu nezabrání a kvést to bude tak jako tak, tak to chápu. Ale chci to, co nejvíc omezit :-) Předchozí auto mi začalo kvést až když za sebou mělo cca 8 let provozu bez nějaké zvláštní péče. Jenže pak se rez rozjela raketovou rychlostí... Proto mi překvapuje vidět tenhle stav u auta, co nemá odježděno ani 4 roky. Ale díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 dokola ve smyslu, že se to tady řeší u každého auta. Pokud by jsi to chtěl odstranit, tak by jsi musel tu nápravu v první řadě komplet vymontovat - což je blbost. Ale ono to "nekvete" - je to jen povrchová rez, nápravu nezlikviduje ani za dvacet let. Není to 0,6 mm plech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.