Sushi Vloženo 7. Listopad 2019 Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Zdravím, jak jste na tom se rzí na zadní nápravě? Co se týče stáří a nájezdu? Mám O3 2015 s vlečenou nápravou, ježděnou necelé 4 roky (nájezd 170 tis km), a při přípravě auta na zimu mě nepěkně překvapila rez po celé zadní nápravě... Nejhorší místa viz fotky. Svary a hrany. Bohužel jsem čerstvý majitel, sám bych se tomu snažil předejít. Nemá někdo zkušenosti se zbavováním rzi z naší zadní nápravy? Nějaké tipy by byly super :-) Ptám se, než na to vletím s kartáčem, odrezovačem a základovkou :-) Editováno: 7. Listopad 2019, autor: Sushi Citovat
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2019 Vloženo 7. Listopad 2019 to je furt dokola - nech to být: je to normální, ničemu to nevadí a nic s tím stejně neuděláš. 1 Citovat
Sushi Vloženo 7. Listopad 2019 Autor Vloženo 7. Listopad 2019 Jestli se to tu řeší furt dokola, tak já jsem podobné téma pro OIII nenašel. Pak prosím o sloučení, nebo smazání. Pokud myslíš, že žádná oprava tomu nezabrání a kvést to bude tak jako tak, tak to chápu. Ale chci to, co nejvíc omezit :-) Předchozí auto mi začalo kvést až když za sebou mělo cca 8 let provozu bez nějaké zvláštní péče. Jenže pak se rez rozjela raketovou rychlostí... Proto mi překvapuje vidět tenhle stav u auta, co nemá odježděno ani 4 roky. Ale díky za odpověď. Citovat
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2019 Vloženo 7. Listopad 2019 dokola ve smyslu, že se to tady řeší u každého auta. Pokud by jsi to chtěl odstranit, tak by jsi musel tu nápravu v první řadě komplet vymontovat - což je blbost. Ale ono to "nekvete" - je to jen povrchová rez, nápravu nezlikviduje ani za dvacet let. Není to 0,6 mm plech. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.