Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, jak jste na tom se rzí na zadní nápravě? Co se týče stáří a nájezdu?

Mám O3 2015 s vlečenou nápravou, ježděnou necelé 4 roky (nájezd 170 tis km), a při přípravě auta na zimu mě nepěkně překvapila rez po celé zadní nápravě...

Nejhorší místa viz fotky. Svary a hrany. Bohužel jsem čerstvý majitel, sám bych se tomu snažil předejít.

Nemá někdo zkušenosti se zbavováním rzi z naší zadní nápravy? Nějaké tipy by byly super :-) Ptám se, než na to vletím s kartáčem, odrezovačem a základovkou :-) 

naprava1.jpg

naprava2.jpg

Upraveno od Sushi

to je furt dokola - nech to být: je to normální, ničemu to nevadí a nic s tím stejně neuděláš.

• Autor

Jestli se to tu řeší furt dokola, tak já jsem podobné téma pro OIII nenašel. Pak prosím o sloučení, nebo smazání.

Pokud myslíš, že žádná oprava tomu nezabrání a kvést to bude tak jako tak, tak to chápu. Ale chci to, co nejvíc omezit :-) Předchozí auto mi začalo kvést až když za sebou mělo cca 8 let provozu bez nějaké zvláštní péče. Jenže pak se rez rozjela raketovou rychlostí...

Proto mi překvapuje vidět tenhle stav u auta, co nemá odježděno ani 4 roky.

Ale díky za odpověď.

dokola ve smyslu, že se to tady řeší u každého auta.

Pokud by jsi to chtěl odstranit, tak by jsi musel tu nápravu v první řadě komplet vymontovat - což je blbost.

Ale ono to "nekvete" - je to jen povrchová rez, nápravu nezlikviduje ani za dvacet let. Není to 0,6 mm plech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.