bujko7 Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Dobrý den, jaké nejlepší radio do superba 2 ? Mám columbus, ale ten mi nesedí. Nic to neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Hmm nic neumi... no ja by som povedal, ze na to, ze to je radio z roku 2008 toho umi celkom dost... kazdopadne asi by si mal specifikovat, co teda od takeho radia ocakavas. V tomto je celkom dobra diskusia ohladom OEM cinskych radi00 v sekciii OctaviaII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 5. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Ano to je přesně to, že to je radio z roku 2008. Já mám superba 2014 a oni tam hodej 6 let starý radio. Malý displej, filmy jenom přes originál DVD, přes sd kartu jde jenom hudba. Je to proste radio, který patří do roku 2008. Proto shanim něco chytrejsiho a s větším displejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.