Přejít na obsah

Zadní domečky na výškové repro

BadyS

Doporučené příspěvky

Tak jsem se pustil do výroby zadních domků na vyškáče, po schlédnutí několika témat a inspirací sem nakoupil vše potřebné a našel trochu času.. pustil sem se do laminovaní (to je sranda-broušení je hrůza :D )

takže co je potřeba:

-sololitová deska pro kopito

-punčocha

-laminovací sada (200,-) zůstane ještě hooodně

-2 štětce

-trocha kitu (pixle 120,-) taky dost zůstane

-brusný papír 80-320

-něco na povrchovou upravu, já zvolil černý lak, zkoušel jsem to potáhnout koženkou ale to by určitě nedopadlo dobře,moc hrubá :)

1. vyřiznutá sololitová deska slepená pomocí tavného lepidla,převléknuta punčochou

post-29-1162141815.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče seš fakt šikovnej, zajímalo by mě jak se Ti s tím laminátem dělalo. Nemám s nim žádné skušenosti, ale výsledek vypadá fakt moc dobře :palec2:

napoprvé velmi dobře, sice jsem měl dosti hrubé rouno na tak malou věc ale v pohodě, chce si to rozvrhnout odkud kam patlat na rouno pryskyřici aby se nezvedala apod. Po zaschnutí 80 brusným papírem přebytky odstranit a může se nakitovat. Větší plochy pujdou krásně, chci ještě zkusit bočnici v kufru..

Možná by stačilo tu punčochu 2x natřít prysk... a taky by to bylo dost pevné, ja to zkusil takto

jinak díkes všem -_--_-

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zdar kluci,

nechci zakládat další téma "kapličky", tak to přihodím sem.

Konečně jsem si našel trochu času na dodělání mých kapliček na zadní twetery. Z důvodu tzv. vratného způsobu, jem kaple k plastu nalepil oboustranou páskou. Tím vznikla ta nepatrná mezera mezi plastem a kaplí...

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

fancarhifi napsal:
:palec2: TOP CLASS

...doufám, že máš stanovenou cenu na manufakturu :D

Je mi líto, ale zatím žádnou malovýrobu těchto kaplí neplánuju!! A to z velice jednoduchého důvodu, je na tom tolik nimravé práce, že by mi to nikdo nezaplatil... Nadšenci se můžou podívat na vice foto ze samotné výroby

přidávám ještě jednu ochutnávku...

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...