007jarda Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Zdravím, mám prosbičku. Pořídil jsem někdy před zimou kompletní set zimních pneu Michelin s alu koly Hawk. Až pak jsem si všiml, ovšem ne u popisu setu, ale u alu kola na oficiálních stránkách, že v rozměr s pneu 225/45/17 nelze použít sněhové řetězy. Máte s tím někdo zkušenost? Nesmí se vůbec použít nebo je to kvůli ochraně alu kola? A zkoušel jste někdo sněhové návleky? Já koukal například na variantu od Goodyear za solidní peníz, nejde mi o nic jiného než o to, že jedeme v lednu na hory, abych sebou pro jistotu něco měl, kdyby náhodou, jinak využitelnost zřejmě nulová, nepotřebuji něco za x-tisíc na několik dní za zimu. https://www.goodyearstores.eu/en_EU/car-accessories/winter-equipment/66/goodyear-textile-ultra-grip-snow-chains-size-m Díky moc a fajn večer. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 nie je tam skôr miesto okolo tlmiča , podblatníka , káblov abs a iného , aby si si nenarobil viac škody návleky som dával multigrip , funguje to normálna len sa s tým nedá jazdiť po suchej ceste , len na sneh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 28. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Díky moc za info a doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.