Dragon.001 Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 (editace) Ahoj, Mam Octavii 1.8T puvodne 110kW. Po selhani turba se dalo turbo z RS, vyndal se kat, deaktivovala 2 lambda, deaktivoval se se okruh sekundarniho vzduchu, dalo se 4bar palivove cerpadlo i s regulatorem, nove svicky, nove civky, novy blow off ventil, ale zpet do sani. Nechci aby mi delalo auto pou pou :D Zakazkovy soft - na brzde bylo auto 10 hodin vcetne externiho mereni lambdy apod... Vse vyladene jak ma byt. Vse bylo super, litalo to jako z praku. Ale ted to zaclo cukat a zhorsuje se to. Mezi 2000-3500 otacek pri cca 20-30% stlaceni plynovyho pedalu. Motor jako by mel hlavne za studena vypinac s vterinovym intervalem a bud zapnuto a nebo vypnuto a stridal to. Kdyz to tak necham myslim ze mi to utrhne silemtbloky. Jak se motor ohreje tak se to zlepsi, ale stejne citim jak vynechava a zacne kolisat turbo. Stridave nabiha a zpomaluje. Diagnostika je cista, kdyz pridam plyn prestane to a pod plnym to porad leti jak z praku. Vzhledem k tomu ze do ted to jezdilo bez problemu v sw to nebude. Potreboval bych nekoho kdo tyhle motory fakt umi... Diky za radu! Editováno: 5. leden 2020, autor: Dragon.001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DwDckQo Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Jedine ma napadá skrtiaca klapka alebo váha vzduchu ale môže to robiť čokoľvek . Najlepšie by bolo urobiť logy pri cukani a potom pod plným plynom. Nalogovat klapku aktuálnu a požadovanú hodnotu , váhu vzduchu popr. Tlak turba požadovaný a skutočný (ak to má map senzor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.jakubco Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Vedel by my niekto vyhodnotiť log? Na AUQ mám problém s trhaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DwDckQo Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 (editace) Poslal som ti súkromnú správu s mailom, pošli mi log pozriem sa na to cez týždeň. Editováno: 9. Červen 2020, autor: DwDckQo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.