Matěj90 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Dobrý den, Předloni jsem kupoval Škodu Ostavia II Combi r.v. 2005 1.9 TDi a po týdnu jsem zjistil, že mi nejde osvětlení u originál autorádia a zamykání zevnitř. Tak nějak jsem to ignoroval, protože jsem koupil za rozumnou cenu. Nicméně.. Dále jsem přicházel na vady jako: Zadní stěrač si občas stříkne a někdy setře aniž bych ho k tomu vyzval, v poslední době se mi samovolně vypíná ASR (nejde vypnout ani zapnout tlačítkem), po vypnutí motoru je zase v pořádku. Při posledním přezouváním byla kontrola destiček a kotoučů (vše v pořádku) nicméně se mi občas rozsvítí kontrolka brzdového obložení (nepravidelné). A dnes ráno mě opět překvapili směrové světla. Když jsem dal směrové světlo doprava, probliklo mi párkrát doleva pak zas doprava (nekontrolovatelně). Autorádio mi někdy nejde ani zapnout a po nějaké době opět ano. Občas "zachrčí stanice přes repráky". Nemám tucha co s tím. Prosím o radu, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Tak asi opravit ?. No teď vážně, páčky podle mne jsou KO tak že výměna, rádio může být také KO a nerozpozná z CANu informace o vypnutých a zapnutých světlech. Na senzoru destiček můžeš mít prodřený kabel a proto ukazuje chybu, Určitě s tím zajeď na diag a vyčíst závady. Tady pak zbytečně vještíme z koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.