Přejít na obsah

Blbne elektrika


Matěj90

Doporučené příspěvky

Dobrý den, 

 

Předloni jsem kupoval Škodu Ostavia II Combi r.v. 2005 1.9 TDi a po týdnu jsem zjistil, že mi nejde osvětlení u originál autorádia a zamykání zevnitř

Tak nějak jsem to ignoroval, protože jsem koupil za rozumnou cenu. 

 

Nicméně.. Dále jsem přicházel na vady jako: Zadní stěrač si občas stříkne a někdy setře aniž bych ho k tomu vyzval,  v poslední době se mi samovolně vypíná ASR (nejde vypnout ani zapnout tlačítkem), po vypnutí motoru je zase v pořádku. Při posledním přezouváním byla kontrola destiček a kotoučů (vše v pořádku) nicméně se mi občas rozsvítí kontrolka brzdového obložení (nepravidelné). A dnes ráno mě opět překvapili směrové světla. Když jsem dal směrové světlo doprava, probliklo mi párkrát doleva pak zas doprava (nekontrolovatelně). Autorádio mi někdy nejde ani zapnout a po nějaké době opět ano. Občas "zachrčí stanice přes repráky".  

 

Nemám tucha co s tím. 

 

Prosím o radu, 

 

Díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak asi opravit ?. No teď vážně, páčky podle mne jsou KO tak že výměna, rádio může být také KO a nerozpozná z CANu informace o vypnutých a zapnutých světlech. Na senzoru destiček můžeš mít prodřený kabel a proto ukazuje chybu, Určitě s tím zajeď na diag a vyčíst závady. Tady pak zbytečně vještíme z koule.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...