menne7 Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Zdravím, nemá někdo zkušenosti s přiděláním tabletu na palubku ? Predstavoval by si to nekde na urovni varovných svetel. Díky za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Stifler Vloženo 9. Květen 2020 Sdílet Vloženo 9. Květen 2020 (editace) Editováno: 9. Květen 2020, autor: John Stifler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsogmm Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Osobně jsem udělal moc dobrou zkušenost (na dvojkové Laguně) s držáky Brodit, cenově jsou tedy někde jinde, než nahoře zmiňovaný Yankee, a přiznám se, že jsem nezkoušel, jak ProClip zacvaknutý do výdechů vzduchu na středové konzoli udrží 10" tablet (přeci jen váží více). Výhodou těch držáků bylo integrované napájení, které se pak dalo zatáhnout někam dovnitř a napojit na elektriku, takže se člověk nezamotává do kabelů. Prodává to SunnySoft, konfigurátor je na www.brodit.cz. Teď mám nově Oct III, tam jsem zatím nic nemontoval, ale ono to asi přijde (AndroidLink možná díky spojení s Xiaomi je "velký špatný"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
menne7 Vloženo 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 ten yenkee vypada dobre...jen z tech obrazku neni patrne jak je uchyceny ...snad ne šroubama do palubovky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.