Zajjda Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Čau,prosím vás o radu mám Octavií r.v 2009 rádio Bolero a dneska jsem s toho vyndal parrot na volání tam měl někdo předemnou a teď mi to nehledá Bluetooth rádio na boleru a ještě mi tam zůstali odpojeny tyhle svorky s elektrikou prosím nevíte náhodou co s tím pod sedačkou mám nakou kostku ale nevím jestli je to jednotka bluethoot díky moc za rady zasilam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Kostka je jednotka výhřevu sedaček, když odpojíš vše co patří k parrotu tak by měla jít přímo do rádia jedná černá kostka. Z těch foto nejde moc poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajjda Vloženo 25. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2020 před 20 hodinami, h2o napsal: Kostka je jednotka výhřevu sedaček, když odpojíš vše co patří k parrotu tak by měla jít přímo do rádia jedná černá kostka. Z těch foto nejde moc poznat. Ahoj jo to jde ale za tou hlavní kostkou černou jsou pak ještě dvě naky svorkovnice od těch sem odpojil ten parrot a dvě svorkovnice sem tammzapojil do těch originál co byli odpojeny protože v těch byl ten parrot sám to nechápu co to je ? ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Dodo Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 Zdravím. Mám Octavii 2, 09 rok, L&K s rádiem BOLERO. Ve vozidle mám starou BT jednotku, pod sedadlem spolujezdce, která nepodporuje BT-Audio - streamování hudby. Má pouze HF na volání. Chci jí upgradovat a dát jednotku 7P6 035 730 K. Půjde mi s touto BT-Audio přes telefon iPhone 13? Dále v kabelové svorkovnici u jednotky je pozice 4 a 5 prázdná (zřejmě stereo) je pouze 8 a 9 (žlutý a modrý kabel), které vedou do zelené svorkovnice v rádiu. Bude tedy potřeba dodělat kabely na pozici 4 a 5? Moc díky za odpovědi. Martin Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.