cekrondra Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 (editace) Zdravím. Mám O2 a rádio STREAM s AUX výstupem. Když koupím Jack s čtyřmi póly, půjde přeskakovat skladby z AUX pomocí multifunkčního volantu? Děkuji. Editováno: 2. Únor 2020, autor: cekrondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Bohuzel nepujde. Originalni radia to neumi zadna a pochybuju, ze by existovalo nejake zarizeni (napr. nejaky emulator CD menice), ktere by to umelo (i kdyz vyrobit by to nebylo nerealne)... Pokud chces prehravat z telefonu vcetne moznosti preskakovani skladeb, je nejjednodussi koupit hotove zarizeni, ktere se s mobilem spoji pres bluetooth a pro radio se tvari jako CD menic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Pokud te moznost pripojeni pres bluetooth zaujala, podivej se do vlakna A2DP + Qi v O2. Prave jsem tam vlozil moje zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cekrondra Vloženo 3. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 před 7 hodinami, LucasCZE napsal: Pokud te moznost pripojeni pres bluetooth zaujala, podivej se do vlakna A2DP + Qi v O2. Prave jsem tam vlozil moje zkusenosti. Zdravím. Děkuji za odpověď. Každopádně to chápu dobře že když koupím BT modul pro zapojení místo CD měniče tak přeskakovat skladby na volantu půjde. Když koupím BT modul pro zapojení místo AUX tak skladby přeskakovat nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Presne tak. Aby slo skladby preskakovat tlacitkama na volantu a radiu, musi byt modul k radiu pripojeny tak, aby si radio myslelo, ze je to menic CD. Pres AUX to fungovat urcite nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.