martink0 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Ahojte, na O3 s Columbusom aj na Kodiaqu s Columbusom pocuvam hodne MP3 hudby, v O3 mam 64GB SanDisk, v Kodiaqu 128G Kingston, v prvom pripade mam okolo 5k MP3 v druhom cez 9k MP3 - na oboch sa mi ale stalo, ze ked som po nejakom case vybral SD kartu do PC a tam nakopiroval nejake nove adresare s MP3 po naslednom zastrceni do Columbusu som ten folder videl 2x za sebou a v praxi ked som do jedneho vosiel a dal si prehravat hudbu tak kazdu skladbu mi prehra 2x.. Ked folder zmazem v PC je korektne zmazany ale ked tam dodatocne nieco pridavam stava sa mi hento.. - obe karty su naformatovane na exFAT a filesystem je skontrolovany a v poriadku, v PC/Notebooku ukazuje foldre korektne (ziadne duplicity).. Co som tak okrajovo vypozoroval je ze ked strcim uplne novu kartu s novymi datami tak to ako keby zindexuje spravne ale ked ju opakovane vytiahnem a modifikujem tak sa ako keby neinicializuje nanovo - viete ma prosim postrcit ci je nejaky sposob ako SD kartu po opatovnom zasunuti viem nejako re-inicializovat/re-indexovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Ahoj, v kořenovém adresáři SD karty je xml soubor. Ten je potřeba v případě, že na kartu kopíruješ nějaké nové soubory, vymazat. Po zasunutí karty zpět do Columba si Columbus obsah karty znovu zindexuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martink0 Vloženo 28. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Vdaka za riesenie.. po odstraneni xmlka si to ozaj zindexovalo korektne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.