Červenec 6Čvc 6 V 28. 6. 2025 na 12:33, marskama napsal: Dnes zapojeno, ale myslím, že mám kameru hodně nízko a zepředu to zbytečně trčí - posunu jí výš. Taky by asi stačil i kratší kabel - tenhle mi doma ležel od nějakého telefonu, tak ještě pohledám. Záběry jsem zatím nepořizoval. Mě se to zdá akorát. Stačí že je to schovaný za zrcátkem. Ale půjde to odlepit pěkně blbě. Drží to jako svině. Podařilo se posunout?
Červenec 6Čvc 6 Jo, posunul jsem ji a teď je o malinko výš. Sice mi zpoza zrcátka vystupuje víc, ale zase tolik nevykukuje spolujezdci do zorného pole.
Červenec 10Čvc 10 @marskama Jen bacha, pokud máš vypnutý displej (spořič) a budeš chtít uzamknout záběr. Musíš min. 3x za sebou za jízdy dát to vrchní tlačítko. Protože po prvním rozsvítíš ten displej, druhým stisknutím se to tak nějak vzpamatuje a teprv třetí stisknutí to uzamkne.😃 Dával jsem to předtím jen jednou nebo dvakrát a pak když mrknu na SD kartu, tak tam ty události vůbec nebyly...
Červenec 10Čvc 10 Ty brďo, díky za upozornění. Uzamykal jsem zatím jen jeden a to zmačknutím spodního a na kartě byl. Ovšem (což potvrzuje tvojí radu) našel jsem ho mezi normálně zaznamenanými smyčkami, a ne ve spec. složce (což by asi mělo být), takže si na to event. dám pozor 😉👍.
Červenec 10Čvc 10 jj..musí to být ve složce Events...a zamyká se právě vrchním (šipka nahoru)...alespoň podle displeje ve Video menu je zámeček nahoře...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.