Demetrius Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Dobrý den, Koupil jsem Octavii 3 1.6 TDI 81kW DSG. Auto bylo na ALU viz příloha. Kola jsou to 7J. A bohužel v TP mám u 17" pouze 6J. Tímto se chci zeptat, zda u tohoto auto lze dopsat i tyto širší ráfky nebo to nejde. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 To je nejake divne...nieje to pri zimnych?Lebo standartne som mal zapisanu pri rovnakej motorizacii 7jx17 et 54 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demetrius Vloženo 3. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 No právě se mi to divný zdá, ale v TP mám jen tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Tohle určitě není z výroby, takže jsi několikáty majitel a předchozí majitel tam dal tyhle kola, která holt nejsou dle VTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Já mám v TP 7Jx17 ET 49 pro pneu 225/45 R17 ( OIII 1,8 tsi facelift). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty.uh Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 (editace) V 3. 3. 2020 na 9:51, Demetrius napsal: No právě se mi to divný zdá, ale v TP mám jen tohle: Já před týdnem koupil O3 se stejnou motorizací a v techničáku mám úplně to stejné a taky právě teď řeším co s tím protože alu kol šířky 6J je dosti málo, myšleno v rozměru 17palců. Mám vybrané 17x7.5 ale zatím teda ještě váhám a hlavně jaké zvolit ET ? ? Editováno: 29. Březen 2020, autor: Rasty.uh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.