Lukáš Jech Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Zdravím, nesetkal jste se nekdo s touto poruchou? S radiem nejde nic a porad se ozyva z repraku bouchani, jako kdyby to bylo zasekly. Musel jsem dokonce odpojit baterku. 79F079EB-8FA8-4818-845A-5238C38DB54D.MOV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František G. Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Mám stejný problém a nevím co s tím. Nastává to náhodně a jde to přerušit jenom odpojením napájení. Říkám tomu "automatický bubeník" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Jech Vloženo 13. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Tento tyden, to dam opravit. Tak snad tu zavadu odstrani☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimir Starek Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 V 13. 3. 2020 na 19:56, Lukáš Jech napsal: Tento tyden, to dam opravit. Tak snad tu zavadu odstrani☹️ Zdravim. Mam presne ten isty problem. Buchanie je nahodne, niekedy uz po odomknuti vozidla, inokedy pocas jazdy pukne v reprakoch a zacne buchat. Robi mi to uz na druhom radiu. Tak myslim ze bude problem v kabelazi vozidla. V lete to nerobi, zacne to pri chladnejsich dnoch. Pri prvom radiu to zo zaciatku nebuchalo, iba zamrzlo. Ked uz mrzlo po kazdom starte tak som kupil druhe radiio. Druhe fungovalo cele leto bez problemov. Az na jesen sa zacalo buchanie. Tak nahodne raz za mesiac. Potom uz castejsie. Prosim, vie niekto co by to mohlo robit? A co sa s tym da robit? Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimir Starek Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 před 1 hodinou, Vladimir Starek napsal: Zdravim. Mam presne ten isty problem. Buchanie je nahodne, niekedy uz po odomknuti vozidla, inokedy pocas jazdy pukne v reprakoch a zacne buchat. Robi mi to uz na druhom radiu. Tak myslim ze bude problem v kabelazi vozidla. V lete to nerobi, zacne to pri chladnejsich dnoch. Pri prvom radiu to zo zaciatku nebuchalo, iba zamrzlo. Ked uz mrzlo po kazdom starte tak som kupil druhe radiio. Druhe fungovalo cele leto bez problemov. Az na jesen sa zacalo buchanie. Tak nahodne raz za mesiac. Potom uz castejsie. Prosim, vie niekto co by to mohlo robit? A co sa s tym da robit? Dakujem za odpoved. Zabudol som napisat: skoda octavia scout 2010,radio Columbus/rns510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.sib Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 V 13. 3. 2020 na 19:56, Lukáš Jech napsal: Tento tyden, to dam opravit. Tak snad tu zavadu odstrani☹️ Podarilo sa? Aktuálne mám rovnaký problém, vraj odchádza zdroj na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozz Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Zdravím. Povedlo se někomu závadu vyřešit? Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej32 Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Ahojte, mám rovnaký problém, podarilo sa to niekomu vyriešiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.