Publikováno Březen 9, 20205 r Zdravím, nesetkal jste se nekdo s touto poruchou? S radiem nejde nic a porad se ozyva z repraku bouchani, jako kdyby to bylo zasekly. Musel jsem dokonce odpojit baterku. 79F079EB-8FA8-4818-845A-5238C38DB54D.MOV
Březen 11, 20205 r Mám stejný problém a nevím co s tím. Nastává to náhodně a jde to přerušit jenom odpojením napájení. Říkám tomu "automatický bubeník" ;-)
Leden 20, 20214 r V 13. 3. 2020 na 19:56, Lukáš Jech napsal: Tento tyden, to dam opravit. Tak snad tu zavadu odstrani☹️ Zdravim. Mam presne ten isty problem. Buchanie je nahodne, niekedy uz po odomknuti vozidla, inokedy pocas jazdy pukne v reprakoch a zacne buchat. Robi mi to uz na druhom radiu. Tak myslim ze bude problem v kabelazi vozidla. V lete to nerobi, zacne to pri chladnejsich dnoch. Pri prvom radiu to zo zaciatku nebuchalo, iba zamrzlo. Ked uz mrzlo po kazdom starte tak som kupil druhe radiio. Druhe fungovalo cele leto bez problemov. Az na jesen sa zacalo buchanie. Tak nahodne raz za mesiac. Potom uz castejsie. Prosim, vie niekto co by to mohlo robit? A co sa s tym da robit? Dakujem za odpoved.
Leden 20, 20214 r před 1 hodinou, Vladimir Starek napsal: Zdravim. Mam presne ten isty problem. Buchanie je nahodne, niekedy uz po odomknuti vozidla, inokedy pocas jazdy pukne v reprakoch a zacne buchat. Robi mi to uz na druhom radiu. Tak myslim ze bude problem v kabelazi vozidla. V lete to nerobi, zacne to pri chladnejsich dnoch. Pri prvom radiu to zo zaciatku nebuchalo, iba zamrzlo. Ked uz mrzlo po kazdom starte tak som kupil druhe radiio. Druhe fungovalo cele leto bez problemov. Az na jesen sa zacalo buchanie. Tak nahodne raz za mesiac. Potom uz castejsie. Prosim, vie niekto co by to mohlo robit? A co sa s tym da robit? Dakujem za odpoved. Zabudol som napisat: skoda octavia scout 2010,radio Columbus/rns510
Únor 5, 20214 r V 13. 3. 2020 na 19:56, Lukáš Jech napsal: Tento tyden, to dam opravit. Tak snad tu zavadu odstrani☹️ Podarilo sa? Aktuálne mám rovnaký problém, vraj odchádza zdroj na rádiu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.