Luke288 Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 vali se mi doma svetla na OII, pristrojovka a panel z climatroniku. kolik cca si za to muzu rict penez pri prodeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Připojuju se s nabídkou budíků s malým PP a čtyřrameným volantem..bez airbagu, ten jsem použil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ale ja jenom zjistuju pripadnou cenu. btw. prijde mi fakt divny, ze kdyz ja tady resim, ze mam budiky, tak ty hned napises, ze je mas taky a pripojujes se k nabidce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acer Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 mas pristrojovku jako desku nebo budiky?? pokud desku mel bych zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 ale ja jenom zjistuju pripadnou cenu.btw. prijde mi fakt divny, ze kdyz ja tady resim, ze mam budiky, tak ty hned napises, ze je mas taky a pripojujes se k nabidce. Tak to se omlouvám, napsal jsem to blbě.. Nejde mi o nabídku věcí tady, ale taky bych rád znal reálnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak jinak, muze nekdo zjistit, kolik stoji nove lampy(s halogenovou vybojkou) a nové budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tak jinak, muze nekdo zjistit, kolik stoji nove lampy(s halogenovou vybojkou) a nové budíky? Určitě to řeknou na servisu. Mám takový dojem, že lampy jsem te tam viděl za nějakých 5500,- , budíky nevím..ty jsou po výměně za Maxidot? Mně po výměně řekli, že jsou celkem nepoužitelné, protože se musí znovu překódovat, což je prý dražší než samotné budíky..chovají se jinak, než úplně nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tj, asi se zajedu zeptat. o tom prekodovani vim, ale ze by to bylo drahy...jak se rika, kdyz se chce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 přesně, když se chce ... Pak dej vědět, jak si cení velká matka z Boleslavi své věci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.