lukkkas123 Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit. Mám na předním světlometu ( halogen ) vytahané to těsnění co je mezi rámem a vypadává už ven před světlo . Dá se to někde samotně koupit ? Nebo je na to nějaké jiné řešení ? Předpokládám, že nejsem sám kdo toto již řešil. Ta guma prostě časem vodou a slunkem steří.. Díky za radu Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Počkej, jaké těsnění máš na mysli? Pokud vím, tak jediné těsnění je vzadu na víčku pro přístup k žárovkám, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlot Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 Mám stejný problém. Před rokem mi začala těsnící guma vyčuhovat ven a při jízdě klepala o kapotu, což vydávalo dost nepříjemný zvuk. Jedná se prakticky o velký o-kroužek. Zastrčil jsem jej nazpátek, ale za chvíli si klepal vesele o kapotu dál. Při roční prohlídce ve značkovém servisu jsem na to upozornil a požádal o vyřešení problému. Vyřešili to bohužel zcela stejně jako já-zastrčili jej nazpátek a po kilometru jízdy bylo vše při starém. Přichytil jsem jej silikonovým tmelem, abych měl klid, ale o jeho funkčnosti ohledně těsnění jsem nebyl zrovna moc přesvědčen. Včera jsem byl po roce znovu servisu a požádal důrazně o odbornou opravu, resp. výměnu. Bylo mi sděleno, že tento kroužek je součástí kompletního světlometu a zvlášť se nikde neprodává. Pokud bych na svém požadavku o opravu dál trval, musel bych si koupit kompletní světlomet za cca 7,5 tisíc korun! Takže se asi vrátím k silikonovému tmelu a objedu to celé. Jen nevím, jestli pak bude fungovat naklápění světlometů. V tomto směru bude zjednání nápravy opravdu dosti problematické. Možná se tu najde někdo, kdo tento problém zdárně a hlavně funkčně vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.