davml Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 (editace) Zdravím pánové, Nedávno jsem si koupil ojetou Octavii III RS 220 s manuální převodovkou (najeto 90 000km) a všiml jsem si problému při sešlápnutí plynu na podlahu. Jel jsem rychlosti cca 103km/h a při sešlápnutí plynu na podlahu mi kvalty dle počítače spadají dolů a motor jde do otáček (viz video). Kontrolky závady si nevšímejte, tento problém je vyřešen. Máte někdo nějaké tušení o co by mohlo jít, případně zkušenosti s tímto problémem ? 20200423_102410.mp4 Editováno: 26. Duben 2020, autor: davml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Prokluz spojky, tedy spojka ko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davml Vloženo 26. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Díky za info, zdálo se mi to nějaké podezřelé v 90ti tisících.... alespoň mám teď jasno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Asi dostávala zabrat. Možná byla očipovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.