Tučňák887 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 (editace) Zdravím všechny na fóru. Po roce používání auta mi začala blikat kontrolka žhavení , pichneme na diag objevila se první chyba P242 po týdnu kdy neslo dřív dát auto na servis se objevila chyba druhá P2251 , stačí vyměnit snímač teploty spalin ? Podotýkám auto nejde do nouzového režimu , regenerace fungují , jen průměrná spotřeba je vyšší 6.5l , má někdo s tímhle zkusenost? KM 108000 Díky za odpovědi . Edit: Po návštěvě autorizovaného servisu zjištěno obě sondy byly vadné , tudíž jejich výměna . Editováno: 29. Duben 2020, autor: Tučňák887 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Zdarec, mam uplne stejnou chybu (p242a ) i stejne "vlastnosti". Můžeš mi potvrdit, ze je to to spravne čídlo z odkazu? Nebo nekdo jiny,? 🙂 děkuji https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DFXD9EUBhfuI&ved=2ahUKEwjU0e60l5SEAxX087sIHXxqDp8QwqsBegQIExAG&usg=AOvVaw2X-gKJ84kUtG-eZcbNLDR3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Měl by to být tento ten oranžový na obrázku. Zkus ho proměřit multimetrem kolik ukazuje Odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Diky za radu. Multimetr nemam, ale cidlo sem odpojil a VAG DPF ukazoval 999°C coz jsem se docetl, ze kdyz tam skoci, tak je cidlo špatný. 999°C tam mam chvlili, kdyz pak na maxidotu skoci chyba motoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Tak to bylo to cidlo. Vymeneno během 20 minut. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.