RhG94 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Nazdar chalani, prosím Vás zajtra mám možnosť kúpiť OII FL masku kompletnú za veľmi dobrú cenu, ale je tam písané že NÁHRADA takže originál nebude. Tak teda nestretol sa niekto niekedy s tým alebo nemá ju niekto ? Ja len že či to nebude nejaký šmejd. Diky za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ahoj, asi ti líp poradí jiní, ale aby tvoje otázka nezůstala bez odpovědi.. Záleží, co je dobrá cena?? Na bazarech jde koupit FL maska (žebra, chrom, znak) za cca 1300-1500kč. Každopádně pokud se nejedná o nějakou sportovní masku, tak u klasiky FL OII jsem ani nenašel, že by se někde prodávala druhovýroba, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Bačík Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Zdravím chcem sa spýtať či mi bude pasovat maska z octavie fl rv2011 na moju fl rv.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildee Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Samozřejmě, že bude pasovat, masky se pokud vím, nijak nelišily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.