franco Vloženo 1. Květen 2020 Vloženo 1. Květen 2020 Sháním pro Superb combi po FL (vyroben před měsícem) ideálně oboustranný koberec do kufru. Fígl je v tom, že mám dvojitou podlahu a v salonu neví co a jak pasuje. Nepotřebuji nic extra odolného, chci zachovat funkci organizačních segmentů na sucháč a chci zachovat rozumný přístup do spodního patra dvojité podlahy. V katalogu příslušenství jsem narazil na 3V9061163, což by asi vše splňovalo. Netušíte někdo, zda to pasuje i do combi s dvojitou podlahou? Případně nemáte tip na alternativu splňující požadavky viz výše (stačí textilní nepromokavá, nepotřebuji "vanu"). Díky Citovat
misor1994 Vloženo 1. Květen 2020 Vloženo 1. Květen 2020 (editace) Nemam sice superb, ale do O3 s dvojitou podlahou som kupil originalny gumeny koberec a sedi tam normalne, akurat nepokryva tie skosene rohy (kvoli tomu, ze bez dvojiteho dna je tam take vybratie), co mi ale nevadi. Je to celkom tazke, takze pristup k veciam pod podlahou je mierne zhorseny, ale nie nemozny. Ked potrebujem odkryt podlahu, zrolujem gumu k zadnym sedadlam. Na S3 to bude podobne. Editováno: 1. Květen 2020, autor: misor1994 Citovat
franco Vloženo 25. Květen 2020 Autor Vloženo 25. Květen 2020 Takže to dopadlo koupí výše zmíněného 3V9061163. Vyzkoušel jsem ho před nákupem a je s dvojitou podlahou kompatibilní. Je asi o 3 cm kratší než by mohl být, jinak sedí perfektně. Mám ho zarovnaný s výstupní hranou a to že nekryje proužek hluboko v kufru u sedaček je mi putna. To že je z jedné strany koberec a z druhé "vanička" je super. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.