Publikováno Květen 25, 20205 r Ahojte Neviete niekto ako mam opraviť "tunel" na lyže medzi zadnými sedačkami? Pred chvíľou som potreboval niečo previesť, no nešlo mi ľahko otvoriť ten otvor. A tak sa mi tam niečo uvolnilo/možno aj odlomilo... Odpadla mi z toho ta rucka/madlo Potrebujem sa dostať do vnútra. Čiže ten plast potrebujem odstrániť. Len ako? Nechcem nič ulomit... Ďakujem
Listopad 4, 20204 r Ahoj vyriešil si to potom nejak ? podarilo sa mi to iste spravit odlomiť ručku a jedina moznost ako to otvorit je z vnutra kufru
Listopad 5, 20204 r Autor Nijako a zároveň jednoducho... Prelepil som celú vnútornú stranu, kde je rucka takou semisovou samolepiaciou fóliou. Teraz sa to dá otvoriť iba z kufra... Celá tá opierka stojí cca. 400€
Leden 9, 20214 r Jde to nějak rozebrat a mechanismus dat dohromady??Stalo se mi to samé.... chtěl jsem otevřít a zůstalo mi to v ruce. Nic není ulomené, ale něco spadlo uvnitř toho plastového víka.
Únor 7, 20241 r dnes se mi stalo to stejne. chtel jsem zevnitř otevrit otvor na lyze a klicka mi zustala v ruce. nemyslim si ze se neco ulomilo. kdyz ji nasadim dokazu otevrit mechanismus , ale jamile chci za klicku zatahnout aby se dvirka otevrela zustene mi klucka v ruce. podarilo se Vam to nekomu opravit?
Červen 5, 20241 r Hlásim tunel opravený. treba ho cely dookola rozobrať. je to naklipovane. vec čo je červena treba z vnútra nasadiť. fialova šípka ukazuje na háčik a v nutrí musí byt aj žlto označená pružina ktorá madlo vracia naspať. najskôr treba vybrať tunel von 2xT30 keď to otvoríš. ďalej na stole z bokov je 2xT25 a dáš dolu to polostrované/kožené potom začneš pri päte ohybu sú vidieť prvé klipy. neviem prečo ale ja som mal oba zaklapnuté sekundánom. ako to poznám u nás v práci VW BA tak to bude origo pracovný postup. potom pokračuješ ďalej plastovým páčidlom dookola. treba zozadu odlepiť aj polstrovanie. sú tam skryte 4stvorcove a jedna guľata dierka. guľatú si nevšímaj. štvorcové treba vnútri uvoľniť. a máš vyhraté. netreba to úplne cele rozoberať už keď budeš mat boky odklipovane už sa to da pinzetou alebo peanom poskladať a znovu zatvoriť. nedá sa to úplne rozobrato bez straty kvetinky. par klipov polámeš ja osobne 3ks. ale je ich tam dokola 10 + 4 v strede.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.