David Křivský Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Dobrý den, poradí někdo jak tuto možnost zprovoznit na VCDS 19.6.2. , dostupné návody nalezené mi nefungují a to jsem toho prošel hodně. Děkuji předem za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Asi ti nebudu schopny poradit, proroze ja mam pred FL. Ale zeptam se a poradi treba nekdo jiny. Tim US svicenim myslis vypinani denniho sviceni pri zatazene rucni brzde, nebo sviceni blinkru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Křivský Vloženo 5. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Zdravím , svícení blinkrů ano.Neznamená že pokud se povede nechám tak ale prostě to chci zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Křivský Vloženo 8. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Našel jsem toto a budu informovat zda se zadaří https://www.youtube.com/watch?v=-21OdcijXB0&lc=UgxKDIazaFq3WpvUUE54AaABAg.9AoUELcAICY9Ap0HL7XNUe&feature=em-comments Nutný software Odis - E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pablo z Kostelce Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 (editace) Zdravim Davide, taky mam 19.6.2 cz cinskej kabel ma umet hex v2 na kabelu je vag204 a taky mi to nejde nakodovat ani staging ani sviceni poposel jsi dal a prisel si na postup? Diky oct2 2005 predfl Editováno: 30. leden 2021, autor: Pablo z Kostelce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.