Danigo Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda na verzi Monte Carlo lze dodělat (teď nevím jak to přesně napsat) chromové obložení/orámování dveří tak, jak tomu je u verze Ambition. Nenašel jsem nikde žádné náhradní díly.. Díky Editováno: 5. Červen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyr Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 To spíš asi budou ty lišty z verze Style... Někde jsem četl, že je případně lze vyměnit při poškození, tak by asi problém neměl být to vyměnit na jakékoliv výbavě. Ale bude to včetně nové gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 A jak jsem už psal v mém příspěvku v mém vlákně u Karoqa, jestli zadní boční okénka nejsou spojené s oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.