RDMBR Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 (editace) Čau, nevíte který nápis ŠKODA je adekvátní na Octu 4? Jestli je to stejně rozměrově nebo jak, zdá se že na Karoq je delší Editováno: 12. Červen 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Takže až bude ofiko pro Ofci 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 A proč tě to trápí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Bo si to chci nechat vyměnit i přední masku??A ať to udělají v předprodejním servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Tak si myslím, že si to budeš muset sám odlepit a nalepit podle svého :D . Jsou na to ve fabrice šablony. Myslím ten nápis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Tadši to svěřím profíkům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasa33 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Ja uz to resil po svem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Nápisy mám taky připraveny na nalepení. Šablony mám taky hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) před 27 minutami, pasa33 napsal: Ja uz to resil po svem Moc pěkný, jen mám pocit že RZtu nemáš na středu a je trochu vlevo. Ten spoiler máš z RSa? Editováno: 30. Březen 2021, autor: kacer1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasa33 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 před 26 minutami, kacer1 napsal: Moc pěkný, jen mám pocit že RZtu nemáš na středu a je trochu vlevo. Ten spoiler máš z RSa? Ano je to originalni RS,RZ je trochu deformovana tak to mirne klame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.hades Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 @RDMBR Ja som isiel s mojou normalne do autorizovaneho servisu a povedal, nech mi daju chromove napisy dole a daju tam cierny napis SKODA z RSy. Za jeden den to bolo hotove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.