Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A mohl bys mi nějakou doporučit ?

@kanour

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK731.26  55% Off | Birgus CarPlay Mini Ai TV Box Andoroid 11 Wireless CarPlay Android Auto For Audi Mazda Toyota Netflix YouTube Qualcomm 2290 Chip
https://a.aliexpress.com/_EvEsgEp 

Neco takoveho ale odzkousene to nemam jak tohle funguje

• 7 měsíců později...

Někdo nějaké další zkušenosti s jiným bezdrátovým adaptérem než od carlinkit? 

popř. pokud carlinkit, tak jaké jsou dlouhodobé zkušenosti z provozu?

Ja to pouzivam uz minimalne 3 roky. Najprv carlinkit 3.0, teraz 5.0. S ani jednym som nemal v 95% pripadov problem. Niekedy sa stane, ze sa to zasekne a nereaguje na pokyny z displeja. Ale inak toto zariadenie hodnotim ako vcelku spolahlive. 

Díky za info. Vyzkouším taky, je jich relativně dost na trhu, Carlinkit vypadá většinou i v zahraničí spolehlivě. Na Aliex je i hodně prodávaný XUDA, tak mě zajímalo, zda někdo taky nepoužívá a nemá zkušenost, případně i porovnání.

Pouzivam uz vyse roka no name cinu (android auto - galaxy s23). Absolutne ziadny problem. To iste kamos s jeho Pixelom...Za mna staci kupit z alika cokolvek, co ma ako tak dobre recenzie.

Já primárně budu řešit carplay, ale rád bych něco stabilního, abych pak neřešil nějaké neustálé nepřipojování/odpojování apod. + zároveň něco, co nemá velké zpoždění u telefonu (což jsem u některých četl jako docela problém) 

Samozřejmě něco, co by zvládlo ideálně 2 telefony (resp. nejen připojení posledního známého zařízení, jelikož auto budeme využívat 2) …resp. nevím zda funguje, pokud v entertainmentu přepnu na jiný profil telefonu, zda se tím přepne i pak carplay nb ne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.