kanour Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února A mohl bys mi nějakou doporučit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února @kanour Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK731.26 55% Off | Birgus CarPlay Mini Ai TV Box Andoroid 11 Wireless CarPlay Android Auto For Audi Mazda Toyota Netflix YouTube Qualcomm 2290 Chip https://a.aliexpress.com/_EvEsgEp Neco takoveho ale odzkousene to nemam jak tohle funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuk Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září Někdo nějaké další zkušenosti s jiným bezdrátovým adaptérem než od carlinkit? popř. pokud carlinkit, tak jaké jsou dlouhodobé zkušenosti z provozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 30. Září Sdílet Vloženo 30. Září Ja to pouzivam uz minimalne 3 roky. Najprv carlinkit 3.0, teraz 5.0. S ani jednym som nemal v 95% pripadov problem. Niekedy sa stane, ze sa to zasekne a nereaguje na pokyny z displeja. Ale inak toto zariadenie hodnotim ako vcelku spolahlive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuk Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Díky za info. Vyzkouším taky, je jich relativně dost na trhu, Carlinkit vypadá většinou i v zahraničí spolehlivě. Na Aliex je i hodně prodávaný XUDA, tak mě zajímalo, zda někdo taky nepoužívá a nemá zkušenost, případně i porovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Pouzivam uz vyse roka no name cinu (android auto - galaxy s23). Absolutne ziadny problem. To iste kamos s jeho Pixelom...Za mna staci kupit z alika cokolvek, co ma ako tak dobre recenzie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuk Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Já primárně budu řešit carplay, ale rád bych něco stabilního, abych pak neřešil nějaké neustálé nepřipojování/odpojování apod. + zároveň něco, co nemá velké zpoždění u telefonu (což jsem u některých četl jako docela problém) Samozřejmě něco, co by zvládlo ideálně 2 telefony (resp. nejen připojení posledního známého zařízení, jelikož auto budeme využívat 2) …resp. nevím zda funguje, pokud v entertainmentu přepnu na jiný profil telefonu, zda se tím přepne i pak carplay nb ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.